VVD Moerdijk

Welkom op de website van VVD in de gemeente Moerdijk! Op deze website kun je alles lezen over de VVD in onze 11 schitterende kernen en het buitengebied. Tips, ideeën of vragen zijn altijd welkom. Je kunt rechtstreeks contact opnemen met één van onze raadsleden of burgerleden of een bericht sturen via onze pagina op Facebook.

Samen werken we aan het realiseren van de Moerdijkse missie:

“Moerdijk is in 2030 een gemeente die, gelegen op de as Rotterdam-Antwerpen én als hoogwaardig logistiek centrum van West-Brabant, voor al haar inwoners een leefbare woonomgeving biedt met werkgelegenheid in de nabijheid. Een gemeente met rust, ruimte, recreatie en toeristische mogelijkheden in het westelijke deel en dynamiek, bedrijvigheid en bovenlokale voorzieningen, geconcentreerd in de kern Zevenbergen en het haven- en industrieterrein Moerdijk in het oostelijke deel van de gemeente.

Een gemeente waarin de kernen hun eigenheid bewaard hebben, maar ook duidelijk één gemeente vormen. Een gemeente met een sociaal gezicht, waar zorg en basisvoorzieningen dichtbij zijn en de menselijke maat geldt. Een gemeente die op een bewonersgerichte, innovatieve, efficiënte en effectieve wijze wordt bestuurd.” 


VVD regionaal:

De VVD werkt in de gemeenten Rucphen, Halderberge, Etten-Leur en Moerdijk samen in het netwerk VVD Marklanden.


VVD Noord-Brabant: 


De VVD is in de Provinciale Staten vertegenwoordigd met 10 leden. Daarnaast hebben 2 VVD'ers zitting in de Gedeputeerde Staten (dagelijks bestuur van de provincie).


VVD landelijk:


De VVD heeft 32 Tweede Kamerleden, 12 Eerste Kamerleden en maakt deel uit van het kabinet Rutte

Wil je in contact komen met een van onze kamerleden? Dat kan heel eenvoudig via het landelijke partijbureau: Whatsapp op je pc of Whatsapp +31623937475 op je mobieltje.

Wil je lid worden? Klik dan hier.


VVD europees: 


De VVD wordt in het Europees Parlement vertegenwoordigd door 5 leden. Zij maken deel uit van de fractie 'Renew Europe Group', bestaande uit 97 liberale parlementsleden uit alle lidstaten.