Marco Dusseldorp

Mijn naam is Marco Dusseldorp (47)

Ik ben getrouwd met Veronique en samen hebben wij 2 dochters. Ik ben geboren en getogen in Zevenbergen, maar wij hebben ook 5 jaar met plezier in Klundert gewoond en hebben ons sinds 2019 in het pittoreske dorp Moerdijk gevestigd.

Overdag ben ik werkzaam bij een middelgrote aannemer in de infrastructuur ,in mijn vrijetijd sla ik graag een balletje op de tennisbaan, tevens ben ik lid van Kiwanis Club Mauritshof Moerdijk een wereldwijde organisatie van vrijwilligers die zich inzet voor het verbeteren van de wereld, kind per kind en gemeenschap per gemeenschap.

Na een jaar meegekeken te hebben in de fractie hoop ik ook mijn steentje te kunnen bijdragen. Aangezien ik een mening heb, ben ik van mening dat ik daar dan ook iets mee moet doen.

Ik wil me inzetten voor de infrastructuur en de daarbij behorende componenten.

Ik vind het belangrijk om iets te doen met mijn opgedane kennis en deze in de praktijk toe te kunnen passen.

Er is een groot tekort aan woningen. Mijn streven is om sneller huizenbouw te realiseren voor zowel sociale huurwoningen, appartementen ,starterswoningen, gezinswoningen en vrije kavels.

Ik vind Veiligheid en Vrijheid belangrijk, waarbij iedereen gelijkwaardig is. Vrijheid betekent voor mij ook zelfstandigheid, onafhankelijkheid. Iedereen moet de mogelijkheid hebben om zijn droom waar te kunnen maken.

Iedereen is verantwoordelijk voor zijn daden en moet daar dus ook de daarbij behorende consequenties aanvaarden.

Ik wil makkelijk toegankelijk zijn voor inwoners daarom staat onze deur bij wijze van spreken altijd open. We moeten het samen doen, dus input is altijd welkom. Op die manier kunnen we het verschil maken.

Ik wil een actieve bijdrage leveren aan onze mooie gemeente en daar waar nodig zelfs proberen verbeteringen aan te brengen.

De VVD Moerdijk erg lokaal en met dit frisse dynamisch team ga ik graag aan de slag voor u.