Jolijn Koevoets

Mijn naam is Jolijn Koevoets,

Na 36  jaar gewoond te hebben in Standdaarbuiten, ben ik met mijn gezin naar Noordhoek verhuisd. Nu 3 jaar later, kan ik zeggen dat het ook in Noordhoek heel goed wonen is.

Ik woon samen met mijn partner Koen Dingemans en onze 2 jongens van 7 en 5 jaar. Het bouwbedrijf van mijn partner is gevestigd op ons woonadres. Ik hou me graag een aantal uren per week bezig met de bouwonderneming, o.a. de planning, communicatie, P&O en diverse administratieve werkzaamheden. Ondernemen is een manier van leven, zeggen wij weleens. Het geeft veel verantwoordelijkheid, maar tegelijk ook vrijheid.

Naast mijn werkzaamheden hou ik me bezig met het jeugdbestuur en de jeugdactiviteitencommissie van vv Noordhoek. Op school zet ik me graag in als hulpouder. Het is heel fijn om een betrokken ouder te kunnen zijn.

Na een jaar meedraaien in de fractie van VVD Moerdijk, mag ik nu het burgerlidmaatschap gaan invullen.

Vrijheid in de brede zin van het woord en democratie, het is een groot gegeven goed, maar tegelijk mogen we onze verantwoordelijkheden niet vergeten. Verantwoordelijkheid voor jezelf, je naasten en de maatschappij.

De gemeente Moerdijk is een gemeente om trots op te zijn. Samen met haar inwoners is het een gemeente met veel mogelijkheden. Het is belangrijk dat de inwoners van de gemeente Moerdijk zich gehoord voelen en dat zij hun woon, werk en sociale behoeften terughoren en -zien in het gemeentelijk bestuur. Daar zullen we in moeten samen werken.

Ik hoop van harte bij te kunnen dragen aan de gemeentepolitiek. Ik zie het burgerlidmaatschap dan ook met enthousiasme tegemoet!


jolijn.koevoets@gemeenteraadmoerdijk.nl