KIM (Koop In Moerdijk)

Koop lokaal, KIM! Misschien ging je er altijd al heen, misschien heb je ze opnieuw gevonden nu je vaker thuis bent: de winkels in je eigen buurt. Ga ernaar toe en laat je verrassen door hun mooie producten.

Koop lokaal, KIM!
Misschien ging je er altijd al heen, misschien heb je ze opnieuw gevonden nu je vaker thuis bent: de winkels in je eigen buurt.
De bakker, de slager, de bloemist, de groenteboer, de vishandel, de boekwinkel, de slijter. Noem ze allemaal maar op.

Als je er regelmatig komt, dan weet je hoe goed hun producten zijn. Hoe fijn de sfeer in hun winkel is. Hoe vaak je verrast wordt, iets nieuws probeert, de specialiteiten uit je eigen regio leert kennen.

Dan ken je de ondernemer persoonlijk, en zijn of haar gezin en medewerkers ook. Je weet dat elke euro die je er uitgeeft een deel is van hun inkomen. Je weet dat ze daar keihard voor werken, en je voelt dat de zaak vol zit met hun tijd, energie en liefde. Daarom kom je er zo graag.

Maar misschien zaten de lokale ondernemers nog niet in je systeem, in je routine, in je gebruikelijke boodschappenpatroon. Dat is zonde. Voor hen, maar zeker ook voor jou. Dus zoek ze op! Ontdek die prachtige winkels in je eigen buurt. Koop lokaal, KIM!

#kooplokaal   #KoopInMoerdijk #KIM