2022 - 2026

Tijdens een ALV hebben de Moerdijks VVD-leden het verkiezingsprogramma voor de jaren 2022 - 2026 vastgesteld.

Ja, het kan!

De gemeente Moerdijk is een uitgestrekte gemeente met allemaal verschillende mooie woonplaatsen met fantastische mogelijkheden.

Daarom zegt de VVD Moerdijk:

Ja, het kan! Je kunt hier veilig en gezond leven. Omdat we streng zijn en de veiligheidsregels serieus nemen en omdat samen werken aan gezondheid. Door goede voorzieningen en zowel preventie als een goede aanpak.

Ja, het kan! Je kunt in onze gemeente succesvol zijn als ondernemer. Onze Zzp-ers, winkeliers, het midden- en kleinbedrijf en grote bedrijven vormen een sterk economisch systeem dat welvaart brengt.

Ja, het kan! Je kunt jouw droomhuis vinden in Moerdijk, van klassiek tot modern, in een druk centrum of rustig en landelijk. Er zijn nog veel meer woningen nodig en daarom gaan we volop bouwen in de komende jaren.

Ja, het kan! We kunnen het evenwicht vinden om goed om te gaan met klimaat en milieu. We willen op een slimme manier de klimaatdoelen halen terwijl we het leven ook nog leuk blijven houden.

Ja, het kan! Je kunt hier fijn wonen door goede voorzieningen op het gebied van onderwijs, sport, verenigingsleven en zorg.

Ja, het kan! De gemeente Moerdijk is rijk aan cultuur en historie. De vele mooie locaties, evenementen en uitvoeringen zijn het bezoeken waard. Onze bezoekers brengen vrolijkheid en welvaart. We willen hen met open armen ontvangen en laten kennismaken met het vele moois wat hier te zien is.

Ja het kan! Mensen die het moeilijk hebben er bovenop helpen. Zorgen dat mensen weer zelf de verantwoordelijkheid voor hun leven kun pakken door hen te ondersteunen als het niet lukt. Door te 6 doen wat in dit specifieke geval nodig is en echt helpt om verder te komen.

Ja, het kan! Met het geld rondkomen zonder lastenverhoging voor de inwoners. Een gedegen financieel beleid waarbij we goed nadenken over de besteding van elke euro.

Ons volledige verkiezingsprogramma vind je in de bijlage...